SPIRAL LEIDI-LIIGA® 2008

Etusivu

Lohko:
Ottelut | Tulokset | Sarjataulukko

Ylläpito >>Tulostusversio

SPIRAL LEIDI-LIIGA® 2008


Spiral-Hallissa käynnistyy 8.3.2008 salibandyä harrastaville naisille ja tytöille tarkoitettu SPIRAL LEIDI-LIIGA®.
Sarjaan voivat osallistua pelaajat, jotka eivät pelaa tällä kaudella Naisten liigassa tai 1. divisoonassa.
__________________________________________________________________________________________


Leidi-liiga 2008 saatiin päätökseen 15.6.2008. Mitalisijat ratkesivat vasta viimeisen kierroksen otteluissa mikä sarjan jännityksen kannalta oli hieno juttu.
Sarjataulukossa Gunners on virheellisesti kakkosena allekirjoittaneen epäpätevyyden johdosta tulospalvelun rakentamisessa.

KUNNIATAULU 2008

I Ylöjärven Ryhti
II NoPS - MIG III
III Gunners

Onneksi olkoon kaikille ja ensi keväänä jälleen uudestaan.

__________________________________________________________________________________________

Otteluja pelataan perjantaisin klo 18 - 21 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10 - 21.
__________________________________________________________________________________________

Peleissä peliaika on 3x15 minuuttia suoraa aikaa. Molemmilla joukkueilla on mahdollisuus yhteen aikalisään, jolloin aika katkaistaan. Selkeässä ajanpeluutilanteessa tuomari voi katkaista ajanoton ja antaa lisäaikaa jäähyjen lisäksi. Kotijoukkueeksi määrätty joukkue vastaa siitä, että ottelussa on riittävästi pelipalloja. Otteluun asetellaan yksi erotuomari, joka vastaa ajanotosta ja toimitsijan tehtävistä. Joukkueilla pitää olla numeroidut pelipaidat ja ennen ottelua täytetty Spiral leidi - liigan pelaajaluettelo. Pelaajakohtaisia tilastoja ei pidetä. Ottelun tulos ilmoitetaan hallin toimistoon.
Jos molemmilla joukkueilla on samanlainen pelipaita, vierasjoukkue vaihtaa paidat tai käyttää peliliivejä. Liivejä voi lainata hallin kahviosta.

Joukkueen kokoonpano: Joukkueessa voi olla 20 pelaajaa / ottelu. Kentällä voi olla yhtä aikaa 5 kenttäpelaajaa ja maalivahti tai 6 kenttäpelaajaa / joukkue. Ottelu voidaan aloittaa, jos joukkueella on viisi kenttäpelaajaa ja sääntöjen mukaisesti puettu maalivahti.

Säännöt, erotuomarin koskemattomuus ja rangaistukset: Sarjassa noudatetaan salibandyn pelisääntöjä em. poikkeuksin. Erotuomarin koskemattomuus on ehdoton. Koskemattomuuden loukkaaminen aiheuttaa joukkueen sulkemisen sarjasta, jolloin osallistumismaksua ei palauteta. Ottelurangaistuksen tai törkeän ottelurangaistuksen saanut pelaaja on pelikiellossa vähintään yhdessä ulosajon jälkeisessä ottelussa. Ennen ottelun alkua joukkueiden kapteenien tulee todeta, ettei kummassakaan joukkueessa pelaa Naisten liigan tai 1. divisioonan pelaajia. Ottelun jälkeen tästä asiasta ei voi tehdä protestia. Pelaajan taso määritellään kaudelle 2007-2008 hankitun lisenssin mukaan.

Pelaajalisenssit: Pelaajat vastaavat itse vakuutusturvastaan. SSBL:n pelaajalisenssi ei anna vakuutusturvaa Spiral-sarjoissa, vaan vakuutusturva on hankittava muulla vakuutuksella.

Erimielisyydet ja protestit ratkaisee järjestäjän valitsema jury.

Palkinnot:
1. palkinto: pokaali (hienoin)
2. palkinto: pokaali (hienompi)
3. palkinto: pokaali (hieno)

Tiedustelut: Spiral-Halli, Tero Kaski, puh. 3561 733 tai 0400- 950731

© SIVUKOTI.COM - sovelluksetEtusivun
teksti
© SIVUKOTI.COM - sovellukset